Asahitunti koostuu koko kehoa harjoittavista lempeistä ja yksinkertaisista liikkeistä. Asahissa käydään joka tunti koko keho läpi ja avataan nivelet niskasta nilkkoihin. Kehon pystylinjausta harjoitellaan jokaisessa liikkeessä. Asahissa hengityksen annetaan olla luonnolista vatsa- eli palleahengitystä jota syvennetään liikkeiden hitaan tekemisen avulla jolloin löydetään kehon ja mielen yhteinen rytmi ja liikkeiden harmonia. Asahissa käyteään mielikuvia rauhoittamaan mieli tietoiseen tekemiseen. Erityistä huomiota kiinnitetään liikkeen laatuun eli siihen miten liikkeet tehdään. Asahituntiin kuuluu myös yksinkertaisia tasapainoharjoituksia joita jokaisen on helppo harjoitella.

Asahin perusliikesarjassa harjoitetaan systemaattisesti koko kehoa. Perusliikesarja koostuu rentoutusosiosta, niskahartiaosiosta, jalka- ja tasapaino-osiosta sekä selkäosiosta.   Asahin hitaat ja venyttävät liikkeet sopivat erinomaisesti myös urheilijoille/aktiiviliikkujille palauttavina harjoituksina rankkojen treenien jälkeen.

Asahi soveltuu myös niin ikääntyville, raskaana oleville kuin nivel- tai selkävaivoista kärsivillekin. Asahi on myös tehokas osa kivun hoitoa.

 Katso lisää Asahista ja >>>